Ikon - tann

Om oss

Ivaretakelse av pasienter

Vi legger svært stor vekt på å få alle pasienter til å føle seg trygge og godt ivaretatt. Derfor har vi også mange pasienter med tidligere tannlegeskrekk. Du kan lese mer om hvordan vi jobber og ivaretar pasienter som er nervøse eller er redde for å gå til tannlegen. Å oppsøke tannlege skal være en trygg opplevelse og hos oss kan du være sikker på at du blir godt ivaretatt.

Fana Tannhelsesenter ble opprettet av tannlege Pål Wergeland sammen med to kollegaer i 1999. Vi holder til i lyse og moderne lokaler i et tannlegefellesskap i Fana, sentralt beliggende på Kokstad. Nærmeste nabo er Obs Bygg og Leos lekeland.

Vi tar imot nye og gamle pasienter, og bestreber å yte akuttbehandling på dagen. Ved våre lokaler finner du også gratis parkering.

Kontakt oss

Våre ansatte

Pål Wergeland

Tannlege

Utdannet ved det odontologiske fakultet i Bergen. Ferdigutdannet i 1992.

Har fullført fire av Den norske tannlegeforenings TSE moduler:

  • Endodonti/traumatologi
  • Protetikk
  • Oral kirurgi og radiologi
  • Periodonti
  • 20% stilling universitetet bergen

Høsten 2006 fullføre Pål NTFs kompetansekurs i implantatprotetikk, og kan utføre denne behandlingen med offentlig støtte. Du kan lese mer om behandlingen implantatprotetikk på våre sider under Tjenester.

Ivar J. Svardal

Har jobbet hos Fana tannhelsesenter siden oppstart 1999. Arbeider også som tannlege i Bergen fengsel.

tannlegesvardal@gmail.com

Tannlege siden 1991

 Else-Marie Løberg

Spesialist i klinisk voksenpsykologi

Har jobbet med alvorlige psykiske vansker og traumer i spesialisthelsetjenesten siden 1998 og psykiske vansker av alle slag i privat praksis siden 2001. Har jobbet mest med ungdom og voksne, og har et særlig hjerte for betydningen av tidlig hjelp til unge. Er professor i psykologi med videreutdanning i kognitiv terapi. Hun bruker teknikker fra bl.a. eksistensiell psykologi, kognitiv terapi, traumebehandling og EMDR, angstbehandling, avslapning og hypnose. Jobber gjerne individuelt og med par/familier, og trives godt med veiledning. Har ellers bred ledelseserfaring; vært fagsjef og direktør i hhv. psykisk helsevern og rus og har startet et tidlig oppdagelsesteam for psykose. Har også vært med å utvikle nasjonale retningslinjer for psykose.

Nye pasienter tas imot mandag ettermiddag/kveld

Elisabeth Særvollshaug

Tannhelsesekretær

Ferdig utdannet 1999, ansatt ved Fana Tannhelsesenter siden 2002.