Ikon - tann

Tjenester ved tannhelsesenteret i Kokstad

Undersøkelser, røntgenbilder, profesjonell tannrens. Vår erfarne tannlege kan også se på fyllinger, kroner og broer for å forsikre pasienten om at alt er i orden.

En munnhule- og kjeveundersøkelse er en vanlig del av et tannlegebesøk. Slik får tannpleier eller tannlege oversikt over potensielle problemer som bør løses ved hjelp av tannbehandling.

Om man mangler store deler av en tann eller tenner er kroneterapi eller brobehandling nødvendig. Det er da snakk om kunstig tann/tenner av porselen som settes utenpå den skadede tannen/tennene.

Om man har friske tenner rundt en skadet tann vil tannlegen ønske å unngå å måtte slipe ned disse for å feste en bro. I disse tilfellene vil implantater være et bedre alternativ.

Er man uheldig kan et akutt tannlegebesøk være nødvendig. Vi hjelper da med adekvat behandling, "førstehjelp".

Vi tilbyr behandlingsalternativer, smertelindring, ekstra tid ved undersøkelser og behandling slik at du kan føle deg trygg under tannlegebesøket. Vi benytter the Wand for best mulig skånsom bedøvelse.

Vår tannpleier tar røntgenbilder, fjerner tannstein, pusser fyllinger, sette bedøvelser, samt observerer og vurderer munnhulelidelser.